Suroviny: Korpus - 5 vajec, 20dkg hladké mouky, 18dkg moučkového cukru, 1 lžíce oleje, 1/2 prášku do pečiva.
Krém - 2 tvarohy (kostka), 2 smetany na šlehání, 1 ztužovač šlehačky, 2 vanilkové cukry, cukr krupice podle chuti
Poleva - 1/2 l ovocné šťávy z meruňkového kompotu, 1 vanilkový pudink, cukr krupice podle chuti
Zdobení - půlky meruněk, čokoládová poleva, plátky mandlí, sedmikrásky
Postup: Těsto: Oddělíme žloutky od bílků a vyšleháme pevný sníh do kterého přidáváme cukr a žloutky. Poté přisypeme prosátou mouku s práškem do pečiva a 1 lžící oleje. Vše rozmícháme a pečeme přibližně 30 minut / 170 C. Množství odpovídá kulaté dortové formě o průměru 27cm.
Krém: Rozšleháme tvarohy s vanilkovým a krupicovým cukrem do hladka a opatrně vmícháme pevnou šlehačku se ztužovačem.
Poleva: Uvaříme pudink s ovocnou šťávou podle návodu, který podle potřeby přisladíme. Za stálého míchání vychladíme.
Vychladlý korpus potřeme tvarohovým krémem, ovocným pudinkem a ozdobíme " meruňkovými" včelkami a sedmikráskami.